Haitian
Haitian Mars serie

Servohydraulisk, energi- och kostnadsbesparande

MA5-serien är den nya intelligenta standarden inom ekonomiskt energisnål formsprutning. Optimerad för excellens sätter den standarder för prestanda, effektivitet och smart teknologi. Elektrisk plastificering som standard! Med elektrisk plastificering kan energin sparas med 20-40%. Plastifieringshastigheten och kvaliteten förbättras samtidigt som energieffektiviteten för hela maskinen omfattande förbättras.

 Storsäljaren med mer än 350,000 sålda enheter

Haitian Mars Serie har dominerat marknaden under mer än 20 år och fortsätter att vara en rekordsäljande maskin inom formsprutningsindustrin -   världens mest sålda maskin. Sedan den presenterades på marknaden 2006 har mer än 350,000 enheter av Mars Serien levererats till kunder över hela världen.

 

Läs mer om Mars här!
Specifikationer
Världens bäst säljande formsprutningsmaskin!
20-40% energibesparing med elektrisk plastificering.
Låskraft 60 - 3300 Ton
Ny användarvänlig HMI och kraftfull kontroll.
Smart funktioner som standard HT-EXTEND
Förbättrad plastifieringshastighet och hållbarhet.

Vill du köpa en komplett plastfabrik?

Det är inte så att vi har en till salu, däremot kan vi leverera precis allt som behövs för att köra igång: formsprutningsmaskiner, robotar, automatisering, materialhantering, torkar, transportband, all kringutrustning du kan tänka dig.

Plamako har den erfarenheten och kunskapen som krävs för att göra en behovsanalys. Om vi vet vad du ska tillverka och i vilken volym, ger vi dig ett komplett ”paket” på allt som behövs.