Haitian
Haitian Mars serie

Storsäljaren med mer än 250,000 sålda enheter

Haitian Mars Serie har dominerat marknaden under mer än 10 år och fortsätter att vara en rekordsäljande maskin inom formsprutningsindustrin -   världens mest sålda maskin. Sedan den presenterades på marknaden 2006 har mer än 250,000 enheter av Mars Serien levererats till kunder över hela världen.

Den nu flerfaldigt uppgraderade versionen av Mars – med beteckningen “III” – levereras med många design förändringar och utökade funktioner som ytterligare förbättrar prestandan. Den gemensamma designen och moduluppbyggda konstruktionen möjliggör för Haitian Plastics Machinery att kunna leverera mer än 30.000 maskiner per år och detta på kortast möjliga leveranstid.

Läs mer om Mars här!
Specifikationer
Available from 600 to 33,000 kN
World’s best-selling injection-molding machine
Energy efficient and patented “Mars Technology” drive system
Comprehensive upgrade of design components

Vill du köpa en komplett plastfabrik?

Det är inte så att vi har en till salu, däremot kan vi leverera precis allt som behövs för att köra igång: formsprutningsmaskiner, robotar, automatisering, materialhantering, torkar, transportband, all kringutrustning du kan tänka dig.

Plamako har den erfarenheten och kunskapen som krävs för att göra en behovsanalys. Om vi vet vad du ska tillverka och i vilken volym, ger vi dig ett komplett ”paket” på allt som behövs.