Haitian
Haitian Jupiter serie

Platsbesparande och kompakt två-plattemaskin

Haitian JU III Serie, som är baserad på Haitian’s omfattande erfarenhet och utveckling av två-platte maskiner under de senaste 20 åren har fått betydande förbättringar och möjliggör fler fördelar för många olika applikationer. Den nya designen inkluderar ytterligare funktioner och fördelar för användaren. Med en modulär uppbyggnad och stor flexibilitet avseende val av lås och sprutenheter kan maskinen skräddarsys för en specific applikation. Konstruktionen med en 2-platte låsenhet upptar minsta möjliga golvyta och kan anpassas för framtagning av mycket stora och höga detaljer.

Läs mer om Jupiter här!
Specifikationer
Available from 4,500 to 66,000 kN
Optimized clamping system for more dynamics and short dry-cycle times
The compact design is unbelievably space-saving
Energy saving Mars Technology inside
Fast response time and high positional accuracy (± 0,05 %)
High-performance KEBA

Vill du köpa en komplett plastfabrik?

Det är inte så att vi har en till salu, däremot kan vi leverera precis allt som behövs för att köra igång: formsprutningsmaskiner, robotar, automatisering, materialhantering, torkar, transportband, all kringutrustning du kan tänka dig.

Plamako har den erfarenheten och kunskapen som krävs för att göra en behovsanalys. Om vi vet vad du ska tillverka och i vilken volym, ger vi dig ett komplett ”paket” på allt som behövs.