Zhafir
Zhafir Zeres serie

Upptäck ny teknik utifrån ett beprövat grundkoncept i hydraulmaskinen genom att dra nytta av fördelarna och det bästa från elmaskinstekniken. Zeres maskinserie, som är identisk i konstruktionen med den hel-elektriska Venus II serien erbjuder dessutom ett integrerat hydraulsystem. Huvudfunktionerna såsom formrörelser och insprutning och plastificering är elektriska . Övriga rörelser såsom nosanläggning, utstötning och kärndragningsfunktioner är hydrauliska.

På detta sätt ger Zeres maskinen användaren inte bara det breda applikationsområdet som en elmaskin möjliggör utan även mer produktionseffektivitet genom energibesparingar som ofta ligger I spannet 20-50%. För närvarande finns Zeres serien tillgänglig med låskrafter från 400 till 1380 ton.

Läs mer om Zeres här!
Specifikationer
Available from 400 to 13,800 kN
Integrated servo-hydraulics for side axis like cores or ejector
High precision
Up to 70% energy saving
High mold protection
Quiet operation
15-inch SIGMATEK controller

Vill du köpa en komplett plastfabrik?

Det är inte så att vi har en till salu, däremot kan vi leverera precis allt som behövs för att köra igång: formsprutningsmaskiner, robotar, automatisering, materialhantering, torkar, transportband, all kringutrustning du kan tänka dig.

Plamako har den erfarenheten och kunskapen som krävs för att göra en behovsanalys. Om vi vet vad du ska tillverka och i vilken volym, ger vi dig ett komplett ”paket” på allt som behövs.