Zhafir
Zhafir Zeres serie

Integrerad hydraulik, precist & flexibelt

Den nya Zeres-serien utökar dina möjligheter till effektiv formsprutning mer än någonsin tidigare. Elektrisk med integrerad hydraulik, extremt flexibel för ett brett spektrum av tillämpningar, kraftfull och energibesparande.

Upptäck ny teknik utifrån ett beprövat grundkoncept i hydraulmaskinen genom att dra nytta av fördelarna och det bästa från elmaskinstekniken. Zeres maskinserie, som är identisk i konstruktionen med den hel-elektriska Venus 5 serien erbjuder dessutom ett integrerat hydraulsystem. Huvudfunktionerna såsom formrörelser och insprutning och plastificering är elektriska . Övriga rörelser såsom nosanläggning, utstötning och kärndragningsfunktioner är hydrauliska.

Läs mer om Zeres här!
Specifikationer
Låskraft 40 - 1380 Ton
Smart funktioner som standard HT-EXTEND
Hög precision
Tyst drift
15-tums SIGMATEK-kontroller

Vill du köpa en komplett plastfabrik?

Det är inte så att vi har en till salu, däremot kan vi leverera precis allt som behövs för att köra igång: formsprutningsmaskiner, robotar, automatisering, materialhantering, torkar, transportband, all kringutrustning du kan tänka dig.

Plamako har den erfarenheten och kunskapen som krävs för att göra en behovsanalys. Om vi vet vad du ska tillverka och i vilken volym, ger vi dig ett komplett ”paket” på allt som behövs.