Zhafir
Zhafir Jenius serie

Zhafir Jenius Serie (JE) är ett innovativt maskinkoncept som kombinerar det bästa från elmaskinstekniken och vårt två-platte servohydrauliska system. Med ett modulärt maskinprogram bestående av en helelektrisk sprutenhet och en 2-platte servohydraulisk låsenhet så kan en optimal maskin konfigureras där fördelarna från båda lösningarna kombineras och bibehålls.

Jenius maskinen har utvecklats för att möta specifika krav från krävande industri såsom vitvaru och fordonsindustrin och med en optimal kombination mellan högsta prestanda och flexibilitet så är denna maskin det perfekta valet för tekniska applikationer.

Läs mer om Jenius här!
Specifikationer
Available from 3,600 to 33,000 kN
New hybrid solution with electrical injection unit
Space saving two platen clamping unit
High precision, fast injection speed
Up to 70% energy saving
Quiet operation
15-inch SIGMATEK controller

Vill du köpa en komplett plastfabrik?

Det är inte så att vi har en till salu, däremot kan vi leverera precis allt som behövs för att köra igång: formsprutningsmaskiner, robotar, automatisering, materialhantering, torkar, transportband, all kringutrustning du kan tänka dig.

Plamako har den erfarenheten och kunskapen som krävs för att göra en behovsanalys. Om vi vet vad du ska tillverka och i vilken volym, ger vi dig ett komplett ”paket” på allt som behövs.